Preduzeće “PROENERGY” d.o.o. iz Kragujevca osnovano je početkom 2008. godine, kao naslednik agencije “PROTEHNA”, која је osnovana 2002 god.

Tokom višekodišnjeg iskustva u projektovanju i izvođenju radova, “PROENERGY” d.o.o. se usavršila kako u projektovanju, tako i u izvođenju radova u oblasti termotehničkih postrojenja, klimatizacije i gasne tehnike kao i obnovljivih izvora energije (biomasa, toplotne pumpe, solarna postrojenja).


Preduzeće “PROENERGY” d.o.o. sačinjava tim mladih i kreativnih ljudi sa iskustvom u zemlji i inostranstvu, i sposobnošću da odgovore zahtevima savremenog tržišta i novim tehnologijama. Preduzeće  pored licenciranih inženjera zapošljava i visokokvalifikovane montere termotehničkih instalacija i atestirane zavarivače (REL, TIG, gasno – autogeno) Pored kompletne opreme i alata za izradu svih vrsta termotehničkih instalacija posedujemo i teretna (kom. 3) i putnička vozila kao i mašine (viljuškare, makazaste platforme, artikulacione platforme....), što nam omogućava damožemo da izradimo i najzahtevnije instalacije iz oblasti termotehnike. Kao znak kvaliteta naših usluga je i činjenica da smo u jednoj od najvećih fabrika na Balkanu FAS (Fiat automobili Srbija – FCA) uradili najveći deo termotehničkih, gasnih, protivpožarnih i drugih instalacija. Zbog toga smo od strane FAS-a odabrani da potpišemo Ugovor o servisiranju termotehničkih instalacija.

Preduzeće Proenergy d.o.o. poseduje sertifikat sistema upravljanja kvalitetom ISO 9001/2008.


Više o delatnostima preduzeća PROENERGY možete pročitati ovde.